Förändring av TV-utbud Com Hem/Tele2

ComHem har nu bytt namn till Tele2.

TV6 kommer finnas kvar i grundutbudet fram till den 31 oktober 2021 därefter kommer den utgå och ersättas av TV10.

I en tv-bransch som ständigt förändras har nu NENT valt att ändra utbud och inriktning på TV6 som tidigare har varit en del av ”Fri-tv-utbudet” (Free to air). ComHem har därmed inte längre möjlighet att erbjuda TV6 och kanalen utgår ur deras tv-utbud.

Förändringen gäller kanalen TV6 och kan påverka samtliga tv-abonnemang till konsumenter samt fastigheter med grundutbud, startutbud och gruppavtal.

Ersättningskanaler

För en mängd fastigheter där TV6 kommer försvinna ersätter dem kanalen med TV10. Dessutom tillkom TV12 i grundutbudet redan under våren. De flesta boende kan även streama tv-kanaler på mobil, dator och surfplatta med Comhem Play Grundutbud i hela EU.

Inga avgifter eller andra kanaler kommer ändras eller påverkas av förändringen.

Mer information finns här.

Relaterade inlägg