Upprustning av vår utemiljö

Vi vill härmed informera alla boende att under vecka 21 så kommer upprustningen av vår gård att påbörjas. Vi har tagit in företaget Habitec som ska ordna så att vi får en trivsam gård där vi alla kan vistas. Bland annat kommer det att ordnas med nya fasta grillplatser, sittbänkar, bord, boulebana, belysning, nytt underlag osv. Vill ni se en ritning över planerat arbete så kan ni gå in på vår hemsida där ritningar finns. Men vi får vara beredda på att det kan förekomma lite oljud/buller under dagtid då arbetet pågår men vi ser det som en bra investering inför sommaren.

Vi hoppas att vi alla snart kan få ta del av en ny fin gård att umgås på.

Om ni har frågor eller synpunkter är ni välkomna att kontakta: styrelsen@sparo1.se

Soliga hälsningar från alla i styrelsen.

Relaterade inlägg